elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Activat l'avís groc per vent en la Comunitat Valenciana: on plourà aquest divendres?

Activat l'avís groc per vent en la Comunitat Valenciana: on plourà aquest divendres?
  • L'AEMET assenyala els punts amb major probabilitat de precipitacions per al primer divendres del mes de desembre

L'any 2023 va camí de convertir-se l'any més càlid a escala global, amb temperatures de rècord tant en terra ferma com en l'aigua de la mar, segons ha informat l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET). Quant a les precipitacions, els registres també evidencien que està sent un any extremadament sec, en la Comunitat Valenciana.

I sembla que tot continuarà igual en els pròxims dies, no obstant això aquest divendres, el primer del mes de desembre, es preveuen precipitacions però no en tot el territori. Vegem què diu l'AEMET.

Avís groc per vent

Si bé l'AEMET ha activat l'avís groc per vent a les províncies d'Alacant i Castelló, les pluges arribaran a la província de Castelló i València. Si bé a Castelló, s'esperen pluges generalitzades en pràcticament tota la província, aquestes remetran a partir de les 18.00 hores.

En el cas de València, podria ploure en zones de l'interior.

L'avís groc per vent a la província d'Alacant estarà actiu des de les 6.00 fins a les 24:00 hores, mentre que a Castelló es preveuen les ratxes de vent més forts a partir de les 18.00 hores fins a la mitjanit.

Pujar