elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Abril arriba amb precipitacions, fortes ratxes i baixada de temperatures a la Comunitat Valenciana

Abril arriba amb precipitacions, fortes ratxes i baixada de temperatures a la Comunitat Valenciana
  • La jornada prèvia a l'inici de Setmana Santa suposarà l'avantsala a un Diumenge de Rams en avís taronja per ratxes de fins a 100 km/h a Castelló

La Comunitat Valenciana dona la benvinguda al mes d'abril amb un notable descens de les temperatures, especialment les màximes, que s'allunyaran dels 30 °C i tornaran a valors més habituals per a l'època de l'any. A més, en aquesta jornada prèvia a l'inici de la Setmana Santa començarà a bufar el fort vent que, segons ha informat l'AEMET, anirà a més el Diumenge de Rams, quan s'activarà l'avís taronja per ratxes de fins a 100 km/h a l'interior nord de Castelló.

En el terç nord, el cel romandrà nuvolós amb probables precipitacions disperses a l'interior nord a últimes hores, i sense descartar en zones pròximes; en la resta intervals nuvolosos.

Les temperatures experimentaran un descens, més accentuat de les màximes en zones del litoral. Els termòmetres registraran entre 14 °C i 25 °C a Alacant; a Castelló romandran entre els 14 °C i 21 °C i a València oscil·laran entre els 14 °C i 22 °C.

A l'interior, el vent bufarà de l'oest i nord-oest moderat, amb ratxes molt fortes en el nord de Castelló al final del dia i ocasionalment fort a l'interior de València a la vesprada; en el litoral, s'esperen brises marítimes a partir de migdia.

Pujar