Castellano

21.500 ofertes de feina a València, Alacant i Castelló per al Black Friday i Nadal

21.500 ofertes de feina a València, Alacant i Castelló per al Black Friday i Nadal
  • Els perfils més buscats són teleoperador, representant comercial i conductor de vehicle de repartiment i dependent

Busques feina a València, Alacant o Castelló? InfoJobs, plataforma d'ocupació a Espanya, va registrar el mes d'octubre passat un total de 21.612 vacants d'ocupació per treballar a la Comunitat Valenciana, un 2% més que al setembre (21.194).

La variació interanual segueix la mateixa tendència que en els últims mesos amb un gran creixement (+51% en relació amb l'octubre del 2020, quan es van comptabilitzar 14.334 llocs de treball oferts a la Comunitat).

L'increment de vacants està alineat amb les dades facilitades la setmana passada per la Seguretat Social i el Ministeri de Treball, que anunciaven un augment mitjà dels afiliats a l'octubre de quasi 160.000 treballadors. Es tracta de la dada més elevada de la sèrie històrica des del 2002 passat. Així, la xifra de cotitzants se situa ara en els 19.662.163. D'altra banda, i per primer cop en 46 anys, les dades de l'atur van baixar en 734 persones, fins a 3.257.068 inscrits. Finalment, el nombre de treballadors afectats pels Expedients de Regulació Temporal d'Ocupació es va reduir a l'octubre fins a 190.718.

Les dades registrades per InfoJobs a nivell nacional durant el mes d'octubre es deuen principalment a la proximitat de les campanyes de Black Friday i Nadal, que estan impulsant la contractació a les categories Compres, logística i magatzem, Comercial i vendes, Atenció a clients i Venda al detall. De fet, s'espera que les campanyes d'aquest any siguin especialment agressives en termes comercials, gràcies també a l'auge del comerç electrònic.

Pujar