Castellano

El 2020 de Lidl a la Comunitat Valenciana: 3 noves botigues, 2 reformes integrals i una nova plataforma logística

El 2020 de Lidl a la Comunitat Valenciana: 3 noves botigues, 2 reformes integrals i una nova plataforma logística
    MÉS FOTOS
    El 2020 de Lidl a la Comunitat Valenciana: 3 noves botigues, 2 reformes integrals i una nova plataforma logística - (foto 2)

    Lidl trepitja l'accelerador a la Comunitat Valenciana aquest mes de juliol i tanca una primera meitat de 2020 amb una expansió sense precedents a la regió. Demà 9 de juliol en el centre de València (Av. Peris i Valero, 145) i el dia 30 en el municipi de Paiporta (Carrer dels Mecanics) obrin les seues portes dues noves botigues Lidl a les quals se suma la reinauguración el pròxim 23 d'un dels seus punts de venda a Dénia (c/Partida Negrals 10) després d'una reforma integral.

    Aquestes obertures arriben després de la inauguració el mes de juny passat de la nova botiga de la cadena a Ondara i de la reobertura, al llarg d'aqueix mateix mes, del seu establiment a San Fulgencio, després d'una remodelació completa.

    En total, en aquests 5 projectes, l'empresa ha invertit més de 13 milions d'euros i ha creat més de 70 nous llocs de treball, amb l'objectiu de continuar reforçant la seua expansió en la Comunitat i estar cada dies més prop del client valencià.

    Precisament amb l'objectiu d'un creixement a llarg termini, la cadena va inaugurar a principis d'aquest mateix any una nova plataforma logística a Cheste, després d'haver invertit més de 55 milions d'euros. Amb aquest nou centre, en el qual treballen més de 200 persones, *Lidl ha duplicat la seua capacitat logística a la Comunitat Valenciana, amb la finalitat d'impulsar el seu creixement en tot l'arc mediterrani

    Les obertures de Lidl del mes de juliol, una a una:

    9/7 - Nova botiga en el centre de València
    Demà obrirà les seues portes una nova botiga de *Lidl en el centre de València, concretament en el barri de *Ruzafa (Av. Peris i Valero, 145). Es tracta d'un dels establiments més grans de la cadena en la capital, amb una sala de vendes de més de 1.400 m². Comptarà amb un horari comercial de 9 a *22h, de dilluns a dissabte. Aquesta obertura ha suposat la creació de 23 nous llocs de treball.

    23/7 - Reobertura de Dénia
    Després d'unes setmanes d'obres, el 23 de juliol reobrirà les seues portes una de les botigues de la cadena a Dénia, concretament la situada al carrer Partit Negrals, 10. La cadena està remodelant l'establiment de manera integral i ampliarà la sala comercial en més de 200 m² fins a aconseguir prop de 1.400 m². Això permetrà millorar l'experiència de compra i ampliar els espais i l'assortiment. La companyia ha creat 5 nous llocs de treball, ampliant així la plantilla de la botiga, que tindrà un horari comercial de 9 a 22h, de dilluns a dissabte, i romandrà oberta els diumenges durant l'estiu.

    30/7 - Primer establiment a Paiporta
    El pròxim 30 de juliol Lidl estrenarà el seu primer establiment en el municipi de Paiporta, situat en el *Carrer *dels *Mecanics, amb una sala de vendes de més de 1.400 m². Com en els case anteriors, romandrà oberta de 9 a *22h, de dilluns a dissabte. Aquesta obertura ha suposat la creació de 20 noves ocupacions.

    Compromís amb el producte local

    En un context com l'actual de dificultat econòmica per a la indústria agroalimentària espanyola, Lidl està reforçant més que mai la seua aposta pel producte valencià i el seu compromís amb els 70 proveïdors locals amb els quals treballa. En els dos últims anys, ha realitzat compres per valor de més de 1.200 milions d'euros i s'ha convertit en una de les principals plataformes d'internacionalització del producte valencià. Més del 60% del que compra en la Comunitat ho exporta a la seua xarxa de més de 10.800 botigues en 32 països. Gràcies a Lidl, les taronges, les llimes o les olives valencianes es venen també a Alemanya, Regne Unit, França o Polònia.

    Per a potenciar aquest compromís amb el producte de la regió, la cadena de supermercats ha llançat recentment la campanya “Lidl Viu València”. Es tracta d'un distintiu que permet al client valencià identificar en els establiments els articles de quilòmetre zero i que Lidl ha volgut posar en marxa per a posar en valor el producte valencià i fomentar el seu consum. Inclou més de 40 referències d'articles típics de la terra, com a arrossos, rosquilletas, orxata o fartons, que se sumen a les més de 860 referències locals que Lidl ja integra en el seu assortiment habitual a Espanya.

    Generant riquesa i ocupació a la Comunitat Valenciana

    Lidl és present a la Comunitat Valenciana des de fa més de 25 anys. Hui dia ja compta amb més de 70 botigues, una plataforma logística a Cheste -una de les més modernes i sostenibles del Grup en tota Europa- i una plantilla d'uns 1.400 treballadors.

    Amb el pas dels anys, la cadena de supermercats s'ha convertit en un dels principals generadors d'ocupació i riquesa en la Comunitat. Per cada lloc de treball directe que crea, genera altres 10 addicionals i ja és responsable d'uns 14.500 ocupacions, el 0,7% de tota la regió.

    El seu impacte en l'economia local és igualment molt destacable. L'any passat va aportar més de 680 milions d'euros a les arques valencianes, la qual cosa suposa el 0,65% de tot el PIB de la regió.

    Pujar