5 de marzo de 2021 5/3/21

Sueca rep a les campiones de la rítmica

Sueca rep a les campiones de la rítmica - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Sueca rep a les campiones de la rítmica - (foto 2)
  Sueca rep a les campiones de la rítmica - (foto 3)

  El poble de Sueca va rebre el passat divendres als dos conjunts amb gimnastes suecanes campions al Campionat de Conjunts Nacional Base de Gimnàstica Rítmica celebrat recentment a Valladolid. El conjunt aleví del Club de Gimnàstica Rítmica Aceus, format per Maria Almenar, Cora Serrano, Maria Ferrando, Andrea Pérez i Sarhay Navarro (C. G. R. Carlet) i el conjunt benjamí del Club CEGA d'Almussafes, on entrena la suecana Sofia Ortells, van ser rebuts per l'alcaldessa, Raquel Tamarit; el regidor d'Esports, Vicent Baldoví i una representació important de la Corporació Municipal.

  Les gimnastes van acudir acompanyades pels seus familiars, amics, entrenadores i companyes del club. Les joves del club local Aceus van oferir, a més, els seu títol al poble. Tamarit va alçar la copa, celebrant i compartint l'èxit de les suecanes i es va mostrar molt orgullosa pel fet que l'esforç i el treball constant de les esportistes del municipi es veja reconegut amb triomfs tan importants com estos.

  Cadascuna de les joves gimnastes de Sueca va rebre, de mans dels representants del consistori, un diploma en record del seu triomf a Valladolid, una bossa amb la marca de la ciutat i un lot de llibres, a més de la insígnia de Sueca. El consistori va lliurar també un diploma a l'entrenadora d'Aceus, Miriam Filgueras, en reconeixement del treball i els èxits aconseguits pel club local.

  D'altra banda, el millor colofó per a esta setmana de somni per a les joves, ha estat la nova visita de la gimnasta valenciana Elena López, subcampiona olímpica als Jocs Olímpics de Rio 2016 i bicampiona del món de 10 maces als Campionats Mundials de Kiev (2013) i Esmirna (2014).

  Gran part del col·lectiu de gimnastes d'Aceus va esperar a la medallista olímpica, este diumenge, a la Plaça de l'Ajuntament i va acompanyar-la en la recepció oficial per part de les autoritats municipals. L'alcaldessa i el regidor d'Esports li van fer entrega d'un obsequi en record de la seua visita a la ciutat i li van imposar també la insígnia amb l'escut de Sueca. Tamarit va encoratjar a totes les joves gimnastes allí presents a aprofitar l'experiència única d'aprendre al costat d'una campiona internacional de la talla d'Elena López.

  Després, per la vesprada, la gimnasta, que és un dels referents més pròxims per a les gimnastes suecanes, va oferir una master class al Pavelló Poliesportiu Cobert, una jornada que va estar organitzada pel Club de Gimnàstica i patrocinada per l'Ajuntament de Sueca i els col·laboradors habituals del club.

  Subir