26 de febrero de 2021 26/2/21

La pequeasamble clausula la legislatura en Moncofa

La pequeasamble clausula la legislatura en Moncofa - (foto 1)

  El dijous va tindre lloc en el Saló de Plens de l´Ajuntament de Moncofa un ple molt especial. Un ple que van portar a terme els 7 xiquets i 7 xiquetes que han format la primera pequeasmblea del col.legi Avel.lí Corma.

  Els 14 alumnes han disposat d´una partida pressupostària de 500€, els quals han sigut administrats per la pequeasamblea.

  El que han demanat els alumnes al consistori ha sigut comprar llibres  d´igualtat per als xiquets, uns llibres que estaran en la biblioteca a  disposició de tothom . En el seu dia també varen trasmetre la necessitat de ficar noms femenins a Carrers o a la nova Biblioteca Municipal ja que es van adonar que la majoria de carrers de la localitat porten nom d´homes i molts pocs de dones. Davant d´ aquesta situación desde l´ Ajuntament es va plantejar la proposta de ficar els noms als parcs de la localitat proposta que ara ha sigut portada endavant.

  D´esta manera els 13 parcs del municipi de Moncofa en breu ja tindràn una placa cadascú amb el nom de dona  que han assignat els xiquets de la pequeasamblea.

  A l´acte van poder assistir  tots els familiars dels alumnes i en acabar a cada xiqueta i xiquet li se va donar un diploma d´agraïmet.

  Segons paraules de la regidora d´igualtat, Ana Gracia, “volem donar les gràcies a tots els xiquets i xiquetes que ha participat en esta pequeasamblea, ja que ho han fet en hores extraescolars. Una activitat que ha tingut molta acceptació per part de tots els pares i de l´equip docent del col.legi, facilitant en tot moment l´activitat.Com a regidora d´igualtat pense que és  en el col.legi on es té que insistir més en estes activitats igualitàries i sembrar la igualtat des de ben menuts”

  Subir