27 de febrero de 2021 27/2/21

La UNED amplia la seua oferta a Gandia

La UNED amplia la seua oferta a Gandia - (foto 1)

  L'alcaldessa de Gandia ha comparegut en roda de premsa juntament amb el director adjunt de la UNED a València, Alejandro Cerdà; la vicerectora dels cursos formatius de la UNED, Beatriz Rodrigo; i el coordinador del curs, Francisco Atienza, per anunciar l'ampliació dels estudis d'aquest centre acadèmic amb la posada en marxa d'un curs obert d'iniciació a l'observació i estudi de les aus, que tindrà lloc del 23 al 25 de juny, a la seu de la UNED de la plaça de les Escoles Pies.

  "És una novetat molt important que la UNED augmente la seua oferta formativa, amb activitats com aquesta a l'estiu. Sí que és cert que, fa 8 anys, es va programar un curs d'Educació per a la Ciutadania en temporada estival, però, malauradament, no va tenir continuïtat" va afirmar Diana Morant qui va destacar que "La UNED de Gandia és un dels bastions acadèmics més importants de l'educació a la nostra ciutat. Facilita la formació a un sector considerable de la població, sense exigència d'una assistència regular a classe. A tota l'oferta formativa que ja té durant el curs, s'afegixen, ara, aquests cursos d'estiu, que tots volem que arriben per quedar-se, perquè l'objectiu de tots és que Gandia siga seu permanent dels cursos d'estiu de la UNED".

  "Com a alcaldessa de Gandia, estic especialment orgullosa d'iniciatives com aquesta, tant per la posada en marxa del curs com el curs mateix, que versa sobre l'estudi de les aus. I ho estic perquè encaixa perfectament amb el nostre model de ciutat universitària, educada i educadora, una ciutat que vetlla per la sostenibilitat, i que respecta el medi ambient i els seus paratges naturals. El nostre compromís com a govern municipal és avançar en aquest camí, continuar al seu costat i seguir apostant per l'educació de manera prioritària, tot i la situació econòmica que afronta l'Ajuntament" va finalitzar l'alcaldessa.

  Per la seua banda, Beatriz Rodrigo es va mostrar satisfeta de la iniciativa, ja que "sense l'aposta per la cultura i l'educació que realitza el govern i l'equip de treball que tenim no es podria arribar a totes aquelles persones que ens trien per continuar amb la seua formació. Els Cursos d'Estiu tenen una oferta molt variada amb la que volem abastar al màxim públic possible".

  En aquest punt, ha explicat que aquest tipus de cursos tenen un alt component pràctic i estan marcats per un esperit diferent. "S'intercanvia molt coneixement dins d'un ambient més lúdic i seguirem apostant per iniciatives com aquesta".

  Subir