27 de febrero de 2021 27/2/21

I Concurs de curts «Influencer de Participació Ciutadana»

    Aquest nou concurs arriba amb la voluntat de sensibilitzar als menuts i joves de Cocentaina en la participació ciutadana i un dels seus pilars: els pressupostos participatius. Una idea que va portar al Consell la regidora de Participació Ciutadana i que va comptar amb la conformitat de tots els membres excepte un. Mireia Estepa explicava que «al Consell ens il·lusiona que l'interés per la participació ciutadana arribe a tota la població i aquesta és una forma, pensem que molt atractiva, de fer-la arribar a la part més jove de la societat contestana».

    Els interessats en participar hauran de presentar en l'ajuntament abans del 12 de novembre en un pendrive un curt de màxim 2 minuts de duració on s'explique el procediment per a presentar propostes als pressupostos i votar-les.
    El 16 de novembre a les 20h al Teular es mostraran tots els curts presentats i el jurat, constituït pels membres del Consell de Participació Ciutadana, escolliran quin de tots tindrà l'honor d'utilitzar-se per a la campanya publicitària dels Pressupostos Participatius 2019.

    La seua regidora, Mireia Estepa, comenta: «esperem que aquesta iniciativa tinga una bona acollida i que els menuts i joves demostren que tenen una creativitat fabulosa i més quan es tracta del nostre poble».

    Subir