25 de febrero de 2021 25/2/21

Cabanes clama contra la violència de gènere

Cabanes clama contra la violència de gènere - (foto 1)
  • L’Ajuntament ha penjat un llaç elaborat per les mestresses de casa i el campanar ha tocat 55 vegades en memòria de les dones assassinades durant el 2019

MÁS FOTOS
Cabanes clama contra la violència de gènere - (foto 2)
Cabanes clama contra la violència de gènere - (foto 3)

Cabanes ha clamat aquest 25 de novembre contra la violència de gènere i contra qualsevol tipus de violència contra les dones. A les 18:00h els veïns i veïnes es van concentrar a la Plaça els Hostals per marxar en manifestació de protesta fins la Plaça l’Església, front a l’Ajuntament. Allí es va penjar un llaç morat a la façana del consistori que ha estat elaborat per les mestresses de casa. Les campanes de l’església parroquial de Sant Joan Baptista també van sonar en memòria de les víctimes.

La col·laboració del capellà de Cabanes, Albert Ventura, que va fer possible el toc de 55 campanades, una per cada dona i cada menor assassinades aquest 2019, 52 dones i 3 menors.

La regidora d’Igualtat, Ángela Gaucia, va llegir un manifest molt emotiu en el que es va recordar que la violència de gènere “no és un cas que afecte només a les dones sinó que és un problema de tota la societat i entre tots hem de fer que acabe”.

El llaç penjat en commemoració de les víctimes de la violència de gènere estarà al balcó de l’Ajuntament per recordar a les dones que no estan soles.

Subir