4 de marzo de 2021 4/3/21

Torna NadalAcció, amb tallers i activitats per a triar i remenar

Torna NadalAcció, amb tallers i activitats per a triar i remenar - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Torna NadalAcció, amb tallers i activitats per a triar i remenar - (foto 2)
  Torna NadalAcció, amb tallers i activitats per a triar i remenar - (foto 3)
  Torna NadalAcció, amb tallers i activitats per a triar i remenar - (foto 4)

  La Regidoria de Benestar Social, a través del programa Generacció, ha tornat a organitzar NadalAcció, una alternativa d'oci per a adolescents de cara a les festes de Nadal. Hi haurà, activitats esportives, gimcanes, teatre, manualitats, cuina o room scape.

  Un any més, els adolescents d'entre 12 i 17 anys de Benicarló tindran l'oportunitat de disfrutar d'una alternativa d'oci per al Nadal. El programa Generacció, pensat com un espai de convivència per a adolescents, ha organitzat una nova edició de NadalAcció, una iniciativa que ja fa quatre anys que es programa i que preveu una gran diversitat d'activitats en horari de matí i de vesprada.

  Les activitats començaran el 18 de desembre i finalitzaran el 5 de gener i inclouen des de tallers de pintura, cuina o manualitats fins a tornejos de Wii, cine, teatre, activitats esportives i room scape, un joc d'aventures en el qual els jugadors, normalment en grups de 4 o 6, són tancats en una habitació i han de fer servir els elements que troben per resoldre una sèrie de puzzles i escapar abans que se'ls esgote el temps de què disposen (normalment una hora o una hora i mitja).

  Les activitats de matí necessiten inscripció prèvia (que es pot formalitzar de forma gratuïta fins al 26 de desembre), mentre que les de vesprada són lliures.

  Subir