27 de febrero de 2021 27/2/21

El Mucbe acull una mostra sobre el valor de la ceràmica en la joieria contemporània

El Mucbe acull una mostra sobre el valor de la ceràmica en la joieria contemporània - (foto 1)

    Fins al 30 de desembre es podrà visitar al Mucbe l'exposició 'Enjoiades', produïda pel Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana. La mostra recull els treballs de nou reconegudes artistes valencianes que confeccionen joies artesanals fent servir la ceràmica com a matèria primera.

    L'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, i el director general de Comerç, Natxo Costa, van inaugurar ahir l'exposició «Enjoiades», un recull de les creacions de nou ceramistes valencianes que han elaborat joies unides pel nexe del material utilitzat: la ceràmica. La mostra, produïda pel Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana, reflecteix les tendències actuals en joieria, especialment de les joies fetes amb ceràmica.

    Xaro Miralles ha agraït la col·laboració de l'Àrea de Comerç de l'Ajuntament, que s'ha implicat a fons per a poder portar aquesta mostra fins a Benicarló, i ha animat al nombrós grup d'artesans locals a visitar l'exposició i a contactar amb el Centre d'Artesania per a possibles projectes de futur. El director general, per la seua banda, ha reconegut la importància de fer itinerants aquest tipus d'exposicions per tal que puguen arribar a un major nombre de població.

    La mostra es pot visitar a l'antiga capella del Convent de Sant Francesc fins al 30 de desembre.

    Subir