elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

40.000 persones salten i vibren en un Festival de les Arts que obri la temporada estiuenca

40.000 persones salten i vibren en un Festival de les Arts que obri la temporada estiuenca
  • Dorian ha posat el fermall final a una marató de dos dies de música en la capital valenciana

València s'ha convertit aquest cap de setmana en la capital de la música amb dos dies de concerts pel Festival de les Arts. Una edició en la qual, ja sense restriccions per la pandèmia, han passat per l'escenari artistes com Love of Lesbian, la M.OD.A., Lori Meyers o Dorian.

Fins a 40.000 persones han ballat i vibrat a l'entorn de la Ciutat de les Arts i les Ciències, sota el monumental esquelet de Calatrava, per a viure 24 hores de música, amb un pes especial aquest any del pop i l'indie nacional.

El fermall d'or a aquests tres dies l'ha posat Dorian, els encarregats de tancar la setena edició d'un festival que desenes de milers de persones ja tenen mercat en el seu calendari com l'esdeveniment que inaugura la temporada de festivals estiuencs de la Comunitat Valenciana.

Pels seus escenaris han passat enguany artistes com Alba Reche, San Serra, Ciudad Jara, La M.O.D.A., Tu Otra Bonita, Love of Lesbian, Cala Vento, Carlos Sadness, Mishima, Guitarricadelafuente, Cariño, Miss Cafeina, Delaporte, Lori Meyers o Ginebras.

Les 40.000 ànimes que han pogut compartir amb ells les dues vesprades i dues nits de música ininterrompuda compten els mesos per al retorn del festival amb la vuitena edició, que ja té data en el calendari: Serà el 9 i 10 de juny de 2023.

Pujar