Castellano

El Club Voleibol Sedaví Juvenil Fememí campió autonòmic a Xàtiva

• Disputaran la final del Campionat d’Espanya del 26 al 30 de juny en província per determinar

El Club Voleibol Sedaví va aconseguir aquest passat cap de setmana un nou èxit en proclamar-se campió en la final autonòmica celebrada a Xàtiva. Les sedavienques van véncer per 0-3 (10-25, 18-25 i 19-25) al Platges de Benidorm A en el primer encontre celebrat en el matí del dissabte. Ja en horari de vesprada. També van aconseguir la victòria en un emocionant segon partit 1-3 davant les amfitriones Family Cash Xàtiva (25-20, 25-27, 22-25 i 25-27). Finalment el diumenge es van imposar al Volei Grau Castelló per 3-2 (25-23, 19-25, 25-19, 22-25 i 15-12), aconseguint d'aquesta manera la seua classificació per al Campionat d'Espanya que tindrà lloc del 26 al 30 de juny en província per determinar, que es coneixerà a la fi d'aquesta setmana.

D'altra banda el Cadet Femení va perdre el seu encreuament amb l'Elx 0-3 a Sedaví i 3-1 en terres il·licitanes i no va poder classificar-se per a la fase final.