Castellano

Més d'un miler d'atletes es donen cita en La Canaleta per a disputar la 10K de Mislata

• Nacho Giménez, del Fent Camí, i Elena Cambres van ser els guanyadors de la prova absoluta

Mislata va celebrar ahir en el Parc de la Canaleta la seua gran festa de l'atletisme popular, la clàssica Carrera Popular de Mislata organitzada pel Fent Camí i l'Ajuntament. Es tracta d'una de les proves populars més antigues, amb 37 edicions, i amb el pas del temps seguix fidel al seu esperit i ahir va aconseguir congregar a més d'un miler d'atletes per a córrer pels carrers de Mislata.

La prova que fa uns anys va passar a denominar-se 10K -antiga Carrera Popular de Mislata- i que forma part del Circuit Caixa Popular Running Solidari va ser la més multitudinària, amb prop de 700 participants. Però ahir hi havia a Mislata atletes de totes les edats. No en va, les categories inferiors van registrar una participació de 450 xiquets i xiquetes, des de prebenjamins fins a cadets-juvenils.

El guanyador d'enguany va ser Nacho Giménez, ateleta del Fent Camí de Mislata, que està preparant la seua participació amb el club local en la Copa del Rei de pista coberta i en el Campionat d'Espanya de cross. Jorge Marí i Enrique Ríos van completar el podi absolut. En categoria femenina, la guanyadora va ser la veterana Elena Cambres, seguida de Leo Brox i Marisa Pina.

El regidor d'Esports, Toni Arenas, el regidor de Solidaritat, José Luis García, i el director de l'oficina de Caixa Popular a Mislata, Juan Colomer, van ser els encarregats de lliurar els premis als guanyadors de les diferents categories.