Castellano

MÉS FOTOS
    Vora 40 atletes del Club d'Atletisme Safor Delikia Sport van finalitzar la Mitja Marató de Xàtiva - (foto 2)

Un nodrit grup de 36 corredors populars del Club d'Atletisme Safor Delikia Sport van finalitzar la XIV Mitja Marató de Xàtiva, que es va disputar diumenge passat a la capital de la Costera sobre una distància de 21.097 metres amb eixida i meta a l'albereda de Jaume I. La cursa va comptar amb 876 "finishers".

Destacar els podis aconseguits en les seues respectives categories de Mónica Mahiques, la vigent campiona absoluta femenina del Circuit de Curses Populars de la Safor-Valldigna, qui va ser primera en Veterana B amb una marca de 1:30:59, així com la parella formada per Suni Perales i el seu marit, David Ferrairó. Suni va ser segona en Veterana C amb un temps de 1:44:52, i David, més conegut com "Ferreti", va aconseguir la segona plaça en Veterà D amb un crono de 1:23:12, i el lloc 55é en la classificació general. Fernando Rocher va ser tercer en Veterà D, amb 1:25:30.