Castellano

Karem Faus i Carlos Ferrando s’ajudiquen la XXIV Correguda Popular a Almoines

Carlos Ferrando i Karem Faus, tots dos del Club d'Atletisme Safor Delikia Sport, es van adjudicar el passat dijous, 23 d'agost, la XXIV Correguda Popular a Almoines, cinquena prova puntuable del Circuit de Curses Populars de la Safor-Valldigna. Ferrando va invertir 25 minuts i 2 segons, mentre que Karem Faus va parar el crono en 30:04, sobre una distància de 7.500 metres.

El podi masculí el van completar en segona posició Jesús Gomar (CA Safor, amb 25:04) i tercer va ser Félix Pont (CA Automoción Moll, amb 25:17. Al podi femení segona va ser Isa Banyuls (CA Camallaes-Reflyx, 30: 52), i tercera Ann Selby (CA El Faro, 31:16). En quarta posició va entrar Mónica Mahiques (CA Safor), amb un temps de 31:20.

Com és habitual la nova cita del circuit va comptar amb una nodrida representació de corredors "groguets", en esta ocasió vora 70 participants. Altres podis de categories van ser per a Alfredo Matoses (2n en Veterans D); David Ferrairó (3r en Veterans D) i Mónica Mahiques, primera en Veteranes C.