Castellano

MÉS FOTOS
    Les universitats de Valencia, Castelló i Alacant aconsegueixen els tres primers llocs per equips al campionat d'atletisme organitzat per la Universitat Jaume I - (foto 2)

Després de gairebé any i mig sense poder celebrar-se cap competició universitària a conseqüència de la COVID, la Universitat Jaume I ha organitzat el CADU d'atletisme amb una participació de més de 200 universitaris de les set universitats valencianes que conformen el Campionat Autonòmic d'Esport Universitari (CADU).

El campionat ha estat marcat per la lluita en el medaller entre la Universitat de València i la Universitat Jaume I, que finalment s'ha decantat a favor de la primera que va guanyar amb un total de 10.109 punts davant dels 9.796 que va aconseguir l'UJI. La tercera classificada va estar la Universitat d'Alacant amb 7.372 punts.

Pel que fa al medaller, la Universitat Jaume I va aconseguir un total de 30 medalles, 18 en categoria masculina i 12 en la femenina. En total, 8 ors, 12 plates i 10 bronzes.

Cal destacar el suport que el campionat ha tingut de la Universitat Jaume I amb la presència de la seua rectora, Eva Alcón, i del vicerector de Campus i Vida Saludable, Rafael Mayo.