elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 22.000 persones participen en les activitats dissenyades per a impulsar el turisme sostenible i familiar

Més de 22.000 persones participen en les activitats dissenyades per a impulsar el turisme sostenible i familiar
  • Les oficines de turisme de Castelló atenen 12.704 persones durant els mesos d'estiu i resolen 12.600 peticions

Més de 22.000 persones han participat en les activitats proposades des del Patronat Municipal de Turisme per a aquest estiu (mancant el tancament de balanç dels últims dies) en una programació estival que ha comptat amb més de 250 activitats dissenyades per a continuar impulsant Castelló com a destí sostenible, familiar i de qualitat. A més, les oficines de turisme han atés 12.704 persones en el que portem d'estiu (des de juny fins al 28 d'agost) i han resolt 12.600 peticions d'informació.

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha destacat que “aquests primeres dades de participació en les activitats turístiques programades ens fa preveure un balanç positiu del qual ha sigut el primer estiu d'una certa normalitat després de la pandèmia”. De fet, el mes de juliol (mancant les dades d'agost) l'ocupació mitjana hotelera s'ha situat en un 80,5% quan la mitjana dels mesos de juliol i agost del passat any va ser del 78%. Marco ha posat en valor l'aposta per “una programació estival dirigida a continuar impulsant Castelló com un destí sostenible, segur i amb serveis de qualitat”.

La regidora de Turisme, Pilar Escuder, ha explicat que aquesta agenda estival ha inclòs novetats enguany com ha sigut el cicle de monòlegs ‘A l’estiu tot el món riu’. “Una activitat que ha sigut molt ben rebuda i que ha atret a 1.500 persones a les seues sessions”, ha apuntat. Així mateix, més de mil persones han participat en les visites guiades organitzades de juny al 15 d'agost, altres 800 en ‘Contes a peu de mar’, el festival de ioga va reunir 3.163 assistents i altres 4.200 han participat en les classes de ioga a la platja. A més, altres 780 persones han participat en el Cicle de Novel·la, Història i Platja, el cicle de concerts ‘Nits a l’ermita de la Magdalena’ ha comptat amb l'assistència de 1.100 persones i altres 300 en el cicle de concerts ‘Nits blanques al Serradal’, entre altres activitats. Altres 9.000 persones han gaudit aquest estiu del parc aquàtic de la platja del Pinar.

Escuder ha destacat el bon acolliment d'una programació “pensada per al gaudi de persones de totes les edats, impulsant així el turisme familiar i de qualitat”.

Pujar