elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 17.000 euros per a garantir l'accesibilitat del cementeri d'Almassora

Més de 17.000 euros per a garantir l'accesibilitat del cementeri d'Almassora

    L'Ajuntament d'Almassora ha iniciat aquest matí les obres en el cementeri municipal per a adequar el paviment i evitar les caigudes, sobretot entre persones d'edat avançada. L'actuació està valorada en 17.575 euros més IVA per a endreçar el carrer interior Mare de Déu dels Dolors i adjacents, en el pavelló antic del camposanto situat a l'esquerra del recinte.

    El regidor de Serveis Públics, Joan Antoni Trenco, ha demanat disculpes als veïns que s'acosten aquesta setmana fins al cementeri a causa de les molèsties que causen les obres i que han obligat a instal·lar un cartell que avisa de la restricció de l'accés. "Seran pocs dies però és necessari limitar el pas per a evitar accidents mentre duren els treballs en el paviment", ha destacat.

    Trenco va aprofitar la comissió informativa de la setmana passada per a traslladar a tots els grups les claus d'aquest projecte que permetrà eliminar les esquerdes i solcs en el sòl per a evitar caigudes i facilitar l'evacuació d'aigua. No en va, el camposanto pateix problemes per a alleujar les pluges en cas de fortes tempestes. La intervenció no suposarà alteracions en la zona enjardinada central del passadís.

    Aquesta inversió s'afegeix als 71.000 euros desemborsats en 2016 perquè diverses empreses d'Almassora i el propi Servei Municipal de Manteniment i Logística dugueren a terme la segona actuació de millora en el cementeri. D'una banda, l'Ajuntament d'Almassora va injectar 49.000 euros a la segona i última fase de la reforma de l'àrea administrativa, mentre que d'altra banda va invertir 22.000 euros en labors de manteniment com la substitució de la porta de la capella, la creació d'una zona d'emmagatzematge en el seu interior, el sostre de passadissos interiors i la pintura de la façana del recinte.

    Fuentes

    Al temps, aquesta setmana finalitzarà la instal·lació de les fonts en Vora Riu i la zona esportiva de la platja, que se sumaran als sortidors d'aigua potable habilitats en el recinte de jocs infantils de Pío XII i al costat del circuit esportiu del parc Manuel Pesudo. La intervenció respon a la petició majoritària dels veïns dins dels pressupostos participatius per a 2017.

    Pujar