elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Creu Roja reunix forces a Castelló per a estar més prop de les persones

Creu Roja reunix forces a Castelló per a estar més prop de les persones
  • Representants de les assemblees locals i provincial han mantingut una reunió amb l'objectiu d'intercanviar aprenentatges, conéixer i analitzar les necessitats de les assemblees en els seus diferents municipis

Este cap de setmana, representants de les assemblees locals i provincial de Creu Roja a Castelló s'han reunit a Peníscola amb l'objectiu d'intercanviar aprenentatges, conéixer i analitzar les necessitats de les assemblees en els seus diferents municipis.

Sota el lema "Aprendre, compartir i reflexionar", les jornades han servit com a punt de trobada perquè els representants de l'organització humanitària a la província puguen traçar les línies estratègiques que els permeten estar cada vegada més prop de les persones a les quals atenen.

Les reunions de treball, que se celebren de manera periòdica, són de vital importància per a conéixer les necessitats locals, compartir experiències i problemàtiques, així com per a difondre bones pràctiques que puguen ser replicades en altres municipis.

En esta ocasió, les jornades han servit per a analitzar en profunditat la situació actual de Creu Roja a Castelló, així com per a identificar els reptes i desafiaments que l'organització ha d'afrontar en el futur.

Creu Roja a Castelló

Creu Roja compta a la província de Castelló amb diverses assemblees locals distribuïdes de la manera següent: Morella, Vilafranca, Sant Mateu, Vinaròs, Benicarló, Peníscola, Alcalà de Xivert, Torreblanca, Oropesa, Llucena, l'Alcora, Castelló de la Plana, Vila-real, Onda, Borriana, Almassora, Nules, la Vall d'Uixó i Segorbe.


Un compromís amb l'acció

Els participants en les jornades han reafirmat el seu compromís amb l'acció social i han expressat la seua voluntat de treballar de manera conjunta perquè Creu Roja continue sent un referent a la província en matèria d'atenció a les persones més vulnerables.

Sobre Creu Roja Espanyola

Creu Roja Espanyola és una organització humanitària de caràcter voluntari que té com a missió previndre i alleujar el sofriment humà, tant en l'àmbit nacional com internacional. L'organització és present en tota Espanya i compta amb més d'1.800.000 persones voluntàries.

 


Pujar