elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Merche Murcia González i Candela Sedeño Sánchez, Falleres Majors d'Alaquàs 2019

Merche Murcia González i Candela Sedeño Sánchez, Falleres Majors d'Alaquàs 2019

    Merche Murcia González i Candela Sedeño Sánchez són les màximes representats de les falles d'Alaquàs per a l'ejercici 2019. Així es va donar a conèixer el passat diumenge 10 de juny a l'acte oficial celebrat al Castell d'Alaquàs.

    L'Alcaldessa, Elvira García Campos, acompanyada per la regidora de Falles, Isabel Mondéjar Villarejo, van llegir davant de totes les comissions falleres, l'acta d'elecció amb què es va donar a conèixer oficialment el nom de les noves representants.

    A les proves del procés de selecció per a elegir a la Fallera Major es van presentar dues candidates: Merche Murcia González i Mari Luz Mondejar Ortíz. El diumenge pel matí començaren les proves per a les candidates, que es van sotmetre a una entrevista personal, un simulacre de lectura de la Crida i un menjar amb el jurat designat per Junta Central Fallera.

    Per la vesprada, al Castell d'alaquas i obert al públic es va realitzar una doble desfilada amb indumentària valenciana. Finalment, el jurat va designar com a Fallera Major d'Alaquàs per al 2019 a Merche Murcia González, de la falla Plaça Buenos Aires.

    Els mateixos passos van seguir les dues candidates a Fallera Major Infantil. Belén Minuesa Maestre i Candela Sedeño Sánchez, resultant com a alegida aquesta última de la falla Plaça d'Espanya.

    Merche Murcia González i Candela Sedeño Sánchez, ambues tenen en les seues mans una gran responsabilidad: ser les màximes representant de les falles d'Alaquàs per a l'any 2019.

    Pujar