elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xixona invertix 20.000€ en la nova climatització del club de convivència

Xixona invertix 20.000€ en la nova climatització del club de convivència
  • L'Ajuntament ha fet treballs de condicionament per a millorar el benestar dels usuaris del centre situat al carrer d’Alcoi.

MÉS FOTOS
Xixona invertix 20.000€ en la nova climatització del club de convivència - (foto 2)

 

La llar del jubilat de Xixona compta amb un nou sistema de climatització i renovació d'aire després de les obres de millora de les instal·lacions dutes a terme en les últimes setmanes, que tenien com a objectiu augmentar el confort tèrmic de l'immoble i que ha suposat una inversió de 20.000 euros en la substitució de l'antic sistema d'aire.

L'alcaldessa de Xixona, Isabel López, que ha comprovat de primera mà l'evolució dels treballs, ha indicat que “este és un edifici molt utilitzat pels nostres majors, que els servix per a socialitzar i que els dona molta vida, i volem que estiguen confortables i el puguen disfrutar al màxim”.

En concret, els treballs han consistit en el canvi de l'antic aparell d'aire condicionat per dos nous més xicotets i millor situats dins del saló principal de la planta baixa, que permeten controlar de manera més adequada el calfament o el refredament de l'aire que ve de l'exterior.

A més, s'ha col·locat un aparell amb la funció de recuperar la calor de l'interior i intercanviar-lo amb l'aire que ve de l'exterior i regular la temperatura en tota la sala, amb l'objectiu que siga més eficient i s'estalvie energia elèctrica. Este aparell també fa de filtre, tant de l'aire extret com de l'aire introduït.

L'alcaldessa ha informat que s'han aprofitat els treballs de renovació del sistema de climatització per a pintar el sostre i renovar l'escaiola, “de manera que després d'unes setmanes amb l'inconvenient de les obres, els usuaris comptaran amb unes instal·lacions en millors condicions que les que ja tenien”.

Este local de titularitat municipal, que va ser inaugurat l'any 2000, és la seu social de l'Associació Cultural de la 3a Edat i està obert per als seus socis totes les vesprades de dilluns a divendres, de 17.30 a 21.00 hores. Aquelles persones de més de 60 anys que vulguen apuntar-se a l'entitat, poden fer-ho sol·licitant el full d'inscripció en el mateix local. Actualment, l'Associació Cultural de la 3a Edat, presidida per Fernando Soler, compta amb més de 530 socis.

Pujar