Castellano

Moren tres motoristes en només un mes en la mateixa carretera de Xixona

Moren tres motoristes en només un mes en la mateixa carretera de Xixona
  • Aquest dilluns ha mort un altre home de 62 anys en xocar amb la seua moto en el port de la Carrasqueta

Un motorista de 62 anys ha mort aquest dilluns en l'UCI de l'Hospital Doctor Balmis d'Alacant després de patir aquest cap de setmana un accident en el port de la Carrasqueta de Xixona.

El motorista es va estavellar el diumenge contra una barana del quilòmetre 27 de la carretera CV-800, una via que ja ha deixat tres motoristes morts en l'últim mes.

El primer va ser un jove de 19 anys que va morir en eixir-se de la via en el quilòmetre 11 d'aquesta carretera el passat 1 de setembre.

A més, el 10 de gener un altre motorista de 21 anys va morir en el quilòmetre 22, en aquest cas en xocar contra un vehicle. A més, una segona ocupant d'aquesta moto va resultar ferida greu.

Posteriorment, fa només una setmana, un altre motorista de 62 anys va morir en la CV-800. Va succeir el 17 d'octubre també en el quilòmetre 27, en la part més alta del port de muntanya.

La CV-800 és una carretera molt concorreguda pels afeccionats al motociclisme. Uneix la N-332 i l'A-7 i travessa el conegut port de la Carrasqueta i en les seues 35 quilòmetres uneix La Gerga amb Sant Joan d'Alacant.

Pujar