Castellano

El centre de producció de P&G a Xixona se suma a la lluita contra el COVID-19

El centre de producció de P&G a Xixona se suma a la lluita contra el COVID-19
  • La planta de *Procter and Gamble a Alacant ha entregat quasi 6.000 caixes de productes d'higiene personal a hospitals i ONG regionals i nacionals

La planta alacantina de la companyia fabricadora de productes de consum Procter and Gamble (P&G) s'ha sumat als esforços per a pal·liar els efectes del coronavirus a Espanya. Més concretament, el centre, situat a Xixona, ha posat en marxa una sèrie de donacions de productes d'higiene personal que habitualment elabora en les seues instal·lacions per a fer front a les necessitats que s'han detectat en diferents punts crítics a nivell nacional.

En total, la fàbrica alacantina ha enviat ja tres camions amb 5.598 caixes de productes d'higiene personal de marques com Dodot, Tampax o Ausonia, que ha destinat a Creu Roja Alacant, així com a l'hospital de campanya instal·lat per les autoritats sanitàries en IFEMA (Fira de Madrid) i a entitats socials com l'Associació REMAR o la Fundació Avanza.

En concret, P&G ha fet arribar a través de Xixona 798 caixes de producte a Creu Roja Alacant (665 de bolquers Dodot i 133 de productes d'higiene femenina Ausonia, Evax i Tampax) com a part del pla d'assistència que l'organització ha posat en marxa per a fer costat a col·lectius en risc d'exclusió a la regió. Addicionalment, la companyia va entregar més de 3.000 caixes amb milers de productes de les mateixes marques procedents de la planta alacantina al centre d'atenció en IFEMA.

En el cas de l'Associació REMAR, que treballa amb col·lectius especialment situació de vulnerabilitat la situació de la qual no ha fet més que agreujar-se arran del COVID-19, ha aportat un total de 1.372 caixes dels productes que elabora en les seues instal·lacions, entre els quals es troben *Tampax i els bolquers i tovalloletes Dodot.

Finalment, la planta alacantina de P&G ha col·laborat amb la donació de 375 caixes de bolquers i tovalloletes Dodot a la Fundació Avança per a l'ajuda a col·lectius vulnerables amb necessitat accentuada pel COVID-19.

Un pla d'ajudes coordinades a nivell nacional

Els esforços de la planta de Xixona se sumen als realitzats per la companyia a Espanya, a Madrid i Barcelona i en el centre de producció de P&G en Mequinenza, Aragó, que també s'ha bolcat amb donacions als qui estan en primera línia i a entitats sense ànim de lucre com Càritas o Mans Unides. La companyia també ha col·laborat, a més, amb una aportació de 500.000 euros al pla Creu Roja RESPON i donacions de milers d'unitats de productes relacionats amb la neteja, la higiene i la neteja personal a hospitals i altres punts d'assistència a afectats.

Pujar