20 d’octubre de 2020 20/10/20

Xirivella acull el 3r Fòrum Jove: TUQVOLS? ‘Jòvens pel Clima’ amb més de 100 alumnes participants

Xirivella acull el 3r Fòrum Jove: TUQVOLS? ‘Jòvens pel Clima’ amb més de 100 alumnes participants - (foto 1)

    El Servei de Participació Ciutadana, amb la col·laboració del Servei de Joventut de l’Ajuntament de Xirivella, han convocat el 3r Fòrum Jove: TUQVOLS? ‘Jòvens pel Clima’, un procés participatiu que donarà veu més de 100 alumnes pel que fa a les polítiques relacionades amb la declaració d'emergència climàtica.

    El Fòrum, que tindrà lloc el proper dimarts 10 de març al Centre Jove, és un espai de diàleg entre adolescents i responsables polítics municipals per a debatre sobre l’impacte de l’emergència climática a Xirivella, i definir conjuntament posibles estratègies d’actuació.

    El Fòrum s’estructura en tallers participatius, desenvolupats amb grups de 1er de Batxiller dels IES, i una sessió plenària, a la qual están convocats alumnat, responsables polítics i equip técnic municipal. Les aportacions recollides s’incorporaran a l’elaboració de l’Estratègia pel Clima i l’Energia de Xirivella.

    A la jornada es debatrà al voltant dels objectius de desenvolupament sostenible, com ara adoptar mesures urgents per a combatre el canvi climàtic i els seus efectes a Xirivella; i transformar Xirivella en una ciutat més sostenible i més respectuosa amb el medi ambient.

    Pujar