elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xirivella acull el 3r Fòrum Jove: TUQVOLS? ‘Jòvens pel Clima’ amb més de 100 alumnes participants

Xirivella acull el 3r Fòrum Jove: TUQVOLS? ‘Jòvens pel Clima’ amb més de 100 alumnes participants

    El Servei de Participació Ciutadana, amb la col·laboració del Servei de Joventut de l’Ajuntament de Xirivella, han convocat el 3r Fòrum Jove: TUQVOLS? ‘Jòvens pel Clima’, un procés participatiu que donarà veu més de 100 alumnes pel que fa a les polítiques relacionades amb la declaració d'emergència climàtica.

    El Fòrum, que tindrà lloc el proper dimarts 10 de març al Centre Jove, és un espai de diàleg entre adolescents i responsables polítics municipals per a debatre sobre l’impacte de l’emergència climática a Xirivella, i definir conjuntament posibles estratègies d’actuació.

    El Fòrum s’estructura en tallers participatius, desenvolupats amb grups de 1er de Batxiller dels IES, i una sessió plenària, a la qual están convocats alumnat, responsables polítics i equip técnic municipal. Les aportacions recollides s’incorporaran a l’elaboració de l’Estratègia pel Clima i l’Energia de Xirivella.

    A la jornada es debatrà al voltant dels objectius de desenvolupament sostenible, com ara adoptar mesures urgents per a combatre el canvi climàtic i els seus efectes a Xirivella; i transformar Xirivella en una ciutat més sostenible i més respectuosa amb el medi ambient.

    Pujar