elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El servei municipal de l'Ecoparc Mòbil a Xirivella presenta novetats

El servei municipal de l'Ecoparc Mòbil a Xirivella presenta novetats
  MÉS FOTOS
  El servei municipal de l'Ecoparc Mòbil a Xirivella presenta novetats - (foto 2)
  El servei municipal de l'Ecoparc Mòbil a Xirivella presenta novetats - (foto 3)
  El servei municipal de l'Ecoparc Mòbil a Xirivella presenta novetats - (foto 4)
  El servei municipal de l'Ecoparc Mòbil a Xirivella presenta novetats - (foto 5)
  El servei municipal de l'Ecoparc Mòbil a Xirivella presenta novetats - (foto 6)

  L'ecoparc mòbil de Xirivella per a recollida de residus tòxics domèstics estrena nous horaris, localitzacions i freqüències. Enguany es podrà trobar en set punts repartits per tots els barris del municipi, en horaris de matí, de 10.00 h a 12.30 h, o vesprada, de 17.00 h a 19.30 h, dilluns, dimecres o divendres alterns en cada punt. A més a més, enguany com a novetat s'incorpora la recollida dels dijous de matí al mercadet de 10.00 a 12.30 h.

  La Regidoria d'Infraestructures Bàsiques que dirigeix Vicente Sandoval, desitja impulsar i optimitzar aquest servei, fins ara poc utilitzat pels ciutadans. "Per a això s'han seleccionat les localitzacions de major ús de 2018 i l'horari s'ha ampliat, d'una hora i mitja a dues hores i mitja. La periodicitat quinzenal es manté en cada punt, excepte en el mercat ambulant dels dijous, on estarà setmanalment al matí de 10.00 a 12.30 h", explica Sandoval.

  El díptic de 2019 conté el calendari anual dels dies de servei, l'horari de matí o vesprada, diferenciat per la vora circular o quadrat marcat, i la localització concreta, determinat pel color. A més, s'assigna un dia determinat de la setmana (dilluns, dimecres, dijous o divendres) a cada punt, per a facilitar que els usuaris recorden quan l'ecoparc mòbil visitarà el seu barri i així tindre llestos els residus tòxics domèstics que necessiten eliminar i poder fer-ho de manera responsable.

  Pujar