elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ja pots inscriure't a la II Marxa de Colors de Xirivella

Ja pots inscriure't a la II Marxa de Colors de Xirivella

  Després de l'èxit de participació de l'any passat, Xirivella es prepara per a viure la segona edició de la Marxa de Colors que tindrà lloc el pròxim dissabte 9 de setembre a les 19:00 hores davant el camp de futbol del poliesportiu Ramon Sáez.

  La inscripció està oberta fins al dia 5 de setembre en la pàgina web www.cronorunner.com. Per a inscriure només cal introduir les dades personal i fer el pagament de 3 euros per transferència bancària.

  La prova està oberta a totes les edats. Els menors de 12 anys hauran d'anar acompanyats per un adult, en eixe cas, els dos deuran estar inscrits en la prova.

  El recorregut serà pel polígon Verge de la Salut de Xirivella i tindrà una distància de 2,900 metres per la localitat. El lloc d'arribada és el mateix que el d'eixida: el carrer Horta Baixa, davant del camp de futbol del poliesportiu Ramon Sáez.

  La Marxa de Colors de Xirivella és una carrera diferent, plena de colors i sensacions. Allò més important és divertir-se i tacar-se dels màxims colors possibles. Els membres de l'organització llancen pols de pintura feta a partir d'ingredients naturals i no és res tòxica.

  En finalitzar la marxa, la diversió continua amb una discomòbil davant el camp de futbol del poliesportiu Ramon Sáez on els colors continuaran inundant l'espai. La música, l'animació, l'esport i les rialles seran els ingredients de la segona Marxa dels Colors de Xirivella.

  Les bases de la carrera es poden consultar en la web municipal www.xirivella.es.

   

  Pujar