elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Obertes les inscripcions a Xirivella per a apuntar-se als cursos d'orientació laboral

Obertes les inscripcions a Xirivella per a apuntar-se als cursos d'orientació laboral
  MÉS FOTOS
  Obertes les inscripcions a Xirivella per a apuntar-se als cursos d'orientació laboral - (foto 2)

  Des del passat dilluns 5 de novembre ja vos podeu apuntar en els diferents cursos d'orientació laboral dirigits especialment a persones que busquen faena. Una iniciativa de la Regidoria de Desenvolupament Local i Ocupació que dirigix Paco Navarrete, encarregada d'impartir les diferents matèries per mitjà de l'ADL.

  Segons Paco Navarrete «es tracta d'una molt bona oportunitat per a qui estiga buscant faena, ja que als cursos s'oferiran les ferramentes necessàries per a aprendre i conéixer els millors mètodes de recerca de treball disponibles actualment».
  Els cursos tindran lloc durant el mes de novembre i desembre, i distingim els següents:

  Creació de correu electrònic i inscripció a l'Agència Municipal d'Ocupació, el 12 de novembre de 9.30 fins a les 11.30 h; una xarrada informativa sobre el programa de la Garantia Juvenil, el 13 de novembre de 12.00 a 13.00 h; aprenentatge de diferents tècniques de cerca de treball, els dies 19, 21, 26 i 28 de novembre de 9.00 a 13.00 h; portal de l'Agència Municipal d'Ocupació, 4 de desembre d'11.30 a 13.00 h; búsqueda d'ocupació a través d'Internet i app mòbils, l'11 de desembre de 9.30 fins a les 11.30 h; i informació sobre la creació d'un currículum 3.0 i noves vies per a l'accés de treball i autoocupació, el 18 de desembre d'11.30 a 13.00 h.

  A més a més, també s'ofereix orientació individualitzada per mitjà de cita prèvia amb tutories d'orientació laboral personalitzades i itineraris personalitzats d'inserció.

  Les inscripcions es poden realitzar al primer pis, despatx 1, del Centre Cívic Ernest Lluch de Xirivella, carrer Montealegre número 6.

  Pujar