elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

En marxa els plans d'ocupació de l'Ajuntament de Xirivella

En marxa els plans d'ocupació de l'Ajuntament de Xirivella
  • S'ha contractat una trentena de persones amb una inversió de 373.000 euros, dels quals l'Ajuntament n'aporta 50.000

Des de fa unes setmanes estan en marxa els plans d'ocupació de l'Ajuntament de Xirivella que donen treball a 28 persones en diferents categories i funcions. La inversió total és de 373.000 euros que provenen de la Generalitat, la Diputació de València i l'Ajuntament.

En concret, el govern municipal ha destinat una partida de 40.000 euros al Pla d'Ocupació de la Diputació, encara que les bases de la convocatòria no obliguen a l'Ajuntament a posar diners al pla. La regidora de Desenvolupament Local, Isabel García, explica que tot i no estar obligats, "hem volgut fer un esforç, dins de les nostres capacitats financeres, per a contractar a més persones".

"També hem destinat 10.000 euros del pressupost municipal al Taller d'Ocupació del Servef per a ajudar a les persones sense treball al mateix temps que es formen en una professió", explica la regidora.

PLA D'OCUPACIÓ DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA

Subvenció Diputació: 48.809 euros

Aportació Ajuntament: 40.000 euros

Contractació de 9 persones, totes a jornada completa. Un arquitecte tècnic, 2 oficials, 4 peons i 2 conserges.

TALLER D'OCUPACIÓ SERVEF

Subvenció Generalitat: 185.463 euros

Aportació Ajuntament: 10.000 euros

Contractació de 10 alumnes amb un contracte per a la formació durant un any en atenció sociosanitària, més una directora i una professora a jornada completa.

A més, amb diferents programes del Servef s'està donant treball a una enginyera de camins, una documentalista, dos oficials d'obres, tres auxiliars administratives i una orientadora professional. En total, 28 persones que durant uns mesos tenen un contacte directe amb el món laboral.

Pujar