elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Jornada de motivació per al desenvolupament professional a Xirivella

Jornada de motivació per al desenvolupament professional a Xirivella
  MÉS FOTOS
  Jornada de motivació per al desenvolupament professional a Xirivella - (foto 2)

  El pròxim dijous 17 de novembre es donen cita a Xirivella una vintena de professionals relacionats amb la motivació i la recerca activa d'ocupació en una Jornada sobre desenvolupament professional dirigida a persones desocupades i emprenedores de la comarca de l'Horta.

  Es tracta d'una jornada multiespai on hi haurà fins a cinc activitats en marxa simultàniament. Destaquen els quatre col·loquis temàtics on s'analitzaran els sectors productius, els jaciments d'ocupació i les bones pràctiques en emprenedoria.

  Entre la vintena de participants destaquen els ponents Amadeo Aznar, tècnic de l'Oficina de Comerç i Turisme PATECO; Fernando Ferrer, DG Teinsa (ASIVISA); Lourdes Montesinos, de IMAN Temporing; Maribel Caballer, tècnica d'ocupació del Consorci Pactem Nord; Bartolomé Nofuentes, diputat delegat de contractació i central de compres Fons Europeus; Sergio Fresneda, de l'empresa SSTI; Mónica Romero, de Chiss Chiss; Fran Gálvez, de Retards Vols; Jimmy Gimeno, de Pedalnet.

  Els microtallers els impartiran persones formadores i orientadores professionals, mentre que les píndoles informatives les organitzaran Eva Maria Hernández, directora general de planificació i serveis del SERVEF i Diego Moliner, conseller de la Xarxa EURES València, entre altres.

  Al mateix temps, a la zona polivalent, es podrà fer recerques guiades d'informació laboral i actualització de currículums.

  Una oportunitat per saber afrontar els nous reptes laborals

  Per a l'alcalde Michel Montaner, "lluitar contra el desànim és una tasca complicada. Existixen alguns recursos i fórmules per intentar pal·liar este desànim i mantindre la motivació. Esta Jornada pretén motivar aquelles persones que volen construir un nou itinerari professional ".

  Segons la regidora de Desenvolupament Local, Isabel García, "les administracions tenim un paper important, transversal, participatiu, oferint a la ciutadania els recursos que estan al seu abast. Esta és una gran oportunitat perquè les persones desocupades o emprenedores puguen adquirir nous coneixements i recursos de motivació per assolir metes realistes".

  La Jornada de motivació per al desenvolupament professional arrancarà a les 9.30 amb la inauguració oficial a la qual assistirà el president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, l'alcalde de Xirivella, Michel Montaner, i la regidora de Desenvolupament Local i diputada Isabel García.

  La Jornada s'allargarà fins a les 19 hores, amb dos pauses per esmorzar i dinar. Cal inscriure’s prèviament a la web www.xirivella.es o al telèfon 96 383 64 24.

   

  Pujar