elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

CS denuncia que Xirivella encara no ha aprovat el pressupost de 2023

CS denuncia que Xirivella encara no ha aprovat el pressupost de 2023
  • Lozoya: “S'estan posant bastons a la roda a actuacions necessàries per a la ciutadania perquè la falta de comptes impedeix la modificació de crèdits”

El portaveu de Ciutadans (CS) Xirivella, Enrique Lozoya, ha denunciat que “encara no s'han aprovat els pressupostos de 2023”. “Aquest retard comporta perjudicis per a la ciutadania perquè es limiten les actuacions ja que, per exemple, no poden prorrogar-se les modificacions de crèdit”, ha esgrimit.

Per a Lozoya, “és lamentable que siguem l'únic partit polític de l'oposició al qual sembla importar-li això, la resta de grups polítics ni tan sols pregunta”. Per contra, ha destacat, “CS continua reiterant que  l'equip de govern, PSPV i Unides Podem, amb l'oposició lleial de Compromís, és totalment ineficaç en la seua gestió; mentrestant, al PP li va bé practicar el ‘quant pitjor millor’, pensant únicament a fer-se amb l'alcaldia, esperant el seu torn, com sempre fa el bipartidisme”.

En la mateixa línia, l'edil de la formació liberal ha criticat que “ni tan sols s'haja presentat un projecte de comptes a l'oposició”. “Ciutadans sempre ha sigut molt exigent amb aquesta aprovació i, encara que l'equip de govern mai ha volgut asseure's a debatre-les amb nosaltres, en els anteriors pressupostos sí que aconseguim que s'aprovaren en termini, abans del 31 de desembre”, ha destacat.

Finalment, Lozoya ha assegurat que “CS seguirà insistint en l'aprovació dels comptes perquè és vital per a Xirivella, que és el primer, i si és bo per a Xirivella és bo per a Ciutadans”.

Pujar