elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els clubs esportius de Xirivella col·laboren en la nova Escola d'Estiu

Els clubs esportius de Xirivella col·laboren en la nova Escola d'Estiu

  L'Escola d'Estiu de Xirivella començarà el dilluns 26 de juny, una setmana abans que en edicions anteriors per a facilitar la conciliació familiar. Es farà CEIP Rei en Jaume i al CEIP Vicent Tosca fins al dia 21 de juliol per a l'alumnat escolaritzat en col·legis d'Infantil i Primària.

  Enguany s'han introduït importants novetats com ara les activitats esportives que es faran amb la col·laboració dels diferents clubs esportius de la localitat. Els menuts i menudes visitaran els clubs on podran practicar entrenaments en bàsquet, gimnàstica o futbol, entre d'altres.

  Una altra novetat és la programació de classes d'informàtica que es faran al Centre Jove, on els menuts i menudes navegaran per internet i aprofundiran en l'ús del programari lliure per a edició de textos i d'imatges.
  Enguany també s'han introduït les activitats lúdiques en anglés. Durant unes hores determinades a la setmana, l'alumnat jugarà al mateix temps que practicarà l'anglés en l'Escola.

  Totes estes activitats es complementen amb la visita a les piscines municipals per a disfrutar d'un refrescant bany sempre sota l'estricta vigilància dels monitors i monitores.

  Tal i com explica el regidor de Joventut, Iván Tugues, «hem apostat per un nou model d'Escola d'Estiu renovant l'oferta d'oci i avançant l'inici per a facilitar la conciliació. Hem potenciat el treball transversal amb els departaments de Serveis Socials, Esports i Educació. A més, hem col·laborat amb altres ofertes lúdiques de les escoles esportives i AMPA per a crear espais de trobada entre els i les menors».

  La inscripció es podrà fer a partir del dia 6 i fins el 13 de juny al Centre Jove i a la Tinència d'Alcaldia del barri de la Llum.

  L'horari de l'Escola d'Estiu serà de 9 a 13 hores, amb possibilitat de matinera (des de les 7.30 hores) i menjador (fins a les 15 hores). Hi ha descomptes per matricular germans, per família nombrosa i per tindre els requisits per a la beca d'ajuda. Tota la informació està disponible a la web www.xirivella.es.

  Pujar