elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ana Barceló, pregonera de les festes de Xirivella en homenatge als sanitaris

Ana Barceló, pregonera de les festes de Xirivella en homenatge als sanitaris
  • La Consellera de Sanitat donarà inici als esdeveniments festius en un acte en el qual estaran presents els sanitaris del municipi

MÉS FOTOS
Ana Barceló, pregonera de les festes de Xirivella en homenatge als sanitaris - (foto 2)
Ana Barceló, pregonera de les festes de Xirivella en homenatge als sanitaris - (foto 3)
Ana Barceló, pregonera de les festes de Xirivella en homenatge als sanitaris - (foto 4)
Ana Barceló, pregonera de les festes de Xirivella en homenatge als sanitaris - (foto 5)

Xirivella vol homenatjar els sanitaris que han sigut els grans protagonistes des que es va desencadenar la pandèmia del covid-19, salvant vides i donant un exemple de responsabilitat, compromís i lliurament a la societat. Per això, el pregó que donarà va iniciar a les festes locals del municipi tindrà com a pregonera a la consellera de Sanitat, Ana Barceló, com a màxima responsable del món sanitari en la Comunitat Valenciana. En l'acte que se celebrarà aquest pròxim dissabte 4 de setembre, hi haurà una representació dels sanitaris i sanitàries del Centre de Salut i del Centre de Vacunació de Xirivella.

Barceló ha fet una crida a la prudència, ja que, a pesar que la incidència ha baixat no ens hem de confiar. “La pandèmia no ha acabat i la vacuna no és la fi”, ha declarat la consellera de Sanitat. Les festes es realitzaran amb limitacions específiques anunciades divendres passat 27 i es controlaran els aforaments i es vetlarà pel compliment de les normes, ja que malgrat que “ens hagen vacunat, es pot produir algun tipus de repunt”.

“El personal sanitari ha sigut el col·lectiu més exposat a la pandèmia, demostrant una professionalitat i generositat excepcionals. A Xirivella volem dedicar-los el nostre pregó com a mostra de gratitud i reconeixement. Al cap i a la fi, els devem la salut i la recuperació de les nostres vides”, assegura Michel Montaner alcalde de Xirivella.

L'acte començarà a les 22 hores i en aquesta ocasió no se celebrarà en la plaça de l'Ajuntament, com era tradicional, sinó que es traslladarà a la plaça Gerardo Garcés per a augmentar l'aforament tenint en compte les mesures de seguretat. A més, com a novetat, el pregó es completarà amb l'espectacle musical The Talent, que se celebrarà a continuació. "El pregó enguany cobra més sentit que mai com a anunci de les festes. Unes festes de transició, responsables però carregades d'entusiasme. És hora d'alegrar-nos, de baixar i conviure amb els nostres veïns i també de ser cautelosos, és això el que hem fet en pandèmia i continuarem fent", afirma Encarna Martí, regidora de Festes.

Amb aquest acte es donarà inici a les festes majors, que acabaran el 9 de setembre i en les quals s'ha dissenyat una àmplia oferta lúdica amb l'aplicació de totes les mesures de seguretat.

Pujar