elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xilxes tanca la temporada de platja amb resultats positius en les inspeccions Q de Qualitat Turística i Bandera Blava

Xilxes tanca la temporada de platja amb resultats positius en les inspeccions Q de Qualitat Turística i Bandera Blava
  • L’objectiu de l’Ajuntament es recuperar el distintiu Q de Qualitat Turística de cara a la pròxima temporada després de l’esforç demostrat en els últims anys i les conclusions d’aquesta auditoria

L'Ajuntament de Xilxes ha tancat la temporada de platja mantenint l'excel·lència dels diferents serveis, tal com han corroborat els resultats de les auditories practicades pels òrgans Q de Qualitat Turística i Bandera Blava.

Aquestes inspeccions han conclòs positivament en destacar els punts forts de la gestió realitzada per al manteniment dels estàndards de qualitat, seguretat i professionalitat. Concretament, des de Q de Qualitat Turística han lloat els serveis d'accessibilitat de la Platja del Cirerer, l'estat òptim de neteja o les diferents iniciatives desenvolupades en favor del medi ambient. De fet, l'objectiu del consistori és aconseguir aquest distintiu de qualitat de les platges de cara a la temporada que ve després de l'esforç desenvolupat en els últims anys.

Així mateix, ADEAC ha certificat el compliment dels criteris Bandera Blava ressenyant les mesures dutes a terme per a millorar l'accessibilitat universal i les activitats de neteja d'espècies invasores.

Pujar