elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP de Xilxes reivindica la redacció del projecte d'estabilització de la costa sud després de cinc anys de retards

El PP de Xilxes reivindica la redacció del projecte d'estabilització de la costa sud després de cinc anys de retards
  • El president local del PP de Xilxes, Ismael Minguet, advertix que un lustre d'espera per a executar una obra “que és urgent” no admet “justificacions”

El Partit Popular de Xilxes ha reivindicat la redacció del projecte d'estabilització de la costa sud de la localitat que seguix sense executar-se després d'un lustre d'espera. “És vergonyós que en 2019 es prevera una inversió de 3,8 milions d'euros i en ple 2024 encara no s'haja redactat”.

Així ho ha manifestat el president local del PP de Xilxes, Ismael Minguet, qui ha defés “la inversió justa per a la localitat”. En este sentit, ha considerat el líder del PP, “lamentem profundament que el president del Govern d'Espanya, Pedro Sánchez, haja decidit no treballar un pressupost per a este exercici”. Perquè tal com relata Minguet, “esta decisió ens fa mal”.

En efecte, la imposició presa de manera unilateral pel PSOE deixa de nou a l'estacada a Xilxes i a la seua pretensió d'avançar en la redacció del projecte d'estabilització del tram sud del seu litoral. “Esperàvem que tingueren en compte esta obra per a este exercici però ja veiem que serà inviable”.

No obstant això, assenyala el president local del PP en el municipi, “continuarem reclamant, a tots els nivells, el focus que mereix el nostre municipi i el compromís per a executar una obra que ha de frenar la regressió que el PSOE encoratja amb la seua inacció”. A Xilxes, ha considerat Ismael Minguet, “no ens callaran en el nostre objectiu de defendre els drets dels nostres veïns i el futur del nostre municipi. Les platges són un recurs de primer orde que no estem disposats a perdre”, ha conclòs.

Pujar