elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xilxes participarà en les jornades internacionals del Projecte ‘MED-InA’ dedicat a la gestió sostenible dels residus

  • El pròxim 20 de febrer l'Ajuntament presentarà el model municipal de gestió de residus a Marsella

En el marc de les activitats del Projecte europeu ‘MED-InA’, l'Ajuntament de Xilxes participarà com a ponent en les jornades de treball “Presentation of 5 Zero Waste best practices by experts from France, Spain and Tunisia” amb la finalitat de presentar el model municipal de gestió de residus.

Serà el pròxim 20 de febrer quan tècnics municipals de l'àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat representaran al consistori en aquestes jornades internacionals que se celebraran a Marsella. En concret, exposaran les característiques de la gestió de residus de la població, alhora que podran aprendre de noves estratègies en aquest àmbit.

Amb la col·laboració en aquestes jornades, l'Ajuntament inicia la seua participació activa com a assessor en el desenvolupament d'aquest projecte europeu per a l'intercanvi de bones pràctiques sostenibles per a la reducció en origen, la reutilització i el reciclatge de residus sòlids urbans.

El projecte, que està finançat al 90% per la Unió Europea i té un pressupost de 2.300.000 euros, compta amb 7 socis principals de 5 països banyats pel Mediterrani (França, Jordània, Tunísia, Líban i Espanya), de manera que els municipis d'Hernani i Xilxes són els únics participants espanyols en qualitat d'assessors.

Pujar