19 de novembre de 2019 19/11/19

Xilxes incorpora les Jornades Literàries 'Viu els llibres' en la seua agenda cultural

  L'Ajuntament de Xilxes ha incorporat les Jornades Literàries 'Viu els llibres' en la seua agenda cultural, nova activitat que es desenvoluparà mensualment a la Biblioteca Municipal i que pretén acostar la creació literària i el món editorial als lectors.

  La jornada 'Viu els llibres', impulsada per la Regidoria de Cultura en col·laboració amb Unaria Edicions, s'estrenarà aquest dijous 8 de febrer amb la presència del poeta i dramaturg castellonenc Antonio Arbeloa, que centrarà l'activitat en la seua obra 'Los alrededores del olvido', a partir de la qual s'aprofundirà en el procés de creació d'un llibre.

  Trobades i berenars amb autors, tallers de lectoescriptura, sessions de diferents gèneres literaris, narrativa en valencià, presentacions de llibres o lectura de poesia són algunes de les propostes que oferiran aquestes jornades dirigides a un públic a partir dels 16 anys.

  A través d'aquest nou format literari l'Ajuntament de Xilxes busca dinamitzar la Biblioteca i oferir propostes culturals novedoses als veïns i veïnes, alhora que posar en valor la importància de la lectura.

  ocultar
  Xilxes incorpora les Jornades Literàries 'Viu els llibres' en la seua agenda cultural
  Pujar