elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xilxes estrena l'experiència pilot d'obrir el servei de platja accessible a la nit

    L'Ajuntament de Xilxes ha estrenat l'experiència pilot d'obrir el servei de platja accessible a la nit amb molt bon acolliment, ja que nombroses persones amb alguna discapacitat o dificultats de mobilitat han participat en aquesta inicitiva impulsada per la Regidoria de Turisme a demanda dels usuaris.

    A les 20:30 hores s'ha iniciat l'activitat, que a més d'oferir a aquestes persones la possibilitat de banyar-se amb l'ajuda dels monitors també ha inclòs un sopar de pa i porta en un espai habilitat amb taules, cadires i llum a la pròpia platja.

    Aquesta activitat s'ha sumat aquest any a l'oferta de turisme inclusiu de la localitat i busca oferir nous atractius específics per a aquest tipus de públic. La recent instal·lació d'una zona de bany per al descans en la platja del Cirerer o els dos parcs inclusius del Passeig Marítim són algunes de les accions que s'han dut a terme aquest estiu amb l'objectiu de seguir complementant amb nous serveis aquesta platja, que compta amb el guardó 'Platja Inclusiva: sol i mar per a tots'.

    Pujar