elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xilxes crearà una borsa d'ocupació temporal per al lloc d'Educador/a mediambiental

Xilxes crearà una borsa d'ocupació temporal per al lloc d'Educador/a mediambiental
  • Les persones que vulguen accedir a ella tenen deu dies hàbils des de l'endemà de la publicació de l'anunci en el BOP per a entregar la seua sol·licitud

L'Ajuntament de Xilxes ha obert el termini de presentació de sol·licituds per a la constitució d'una borsa d'ocupació d'Educador/a mediambiental. Les persones interessades, que participaran en un concurs oposició per a accedir al lloc de treball, compten per a entregar la seua sol·licitud amb un termini de deu dies hàbils des de l'endemà de la publicació de l'anunci en el Butlletí Oficial de la Província (BOP).

L'educador/a mediambiental desenvoluparà funcions genèriques com la gestió i supervisió dels expedients administratius de l'àrea, a més de l'elaboració d'informes i de l'execució de contractes. Així, entre les tasques específiques que realitzarà estan, entre altres, la gestió dels assumptes competència dels serveis d'Agricultura i Medi Ambient, la promoció i posada en pràctica de les accions contemplades en el pla local de gestió de residus domèstics i assimilables o la inspecció mediambiental dins del terme municipal.

El procediment de selecció de els/as aspirants constarà d'una fase d'oposició, que tindrà un valor com a màxim de 60 punts, i una fase concurse, valorada en 40 punts, en la qual es tindran en compte els mèrits vinculats a l'experiència professional o la formació.

Les persones interessades en el lloc laboral poden consultar les bases de la convocatòria en la seu electrònica del Consistori (https://xilxes.sedelectronica.es) i en el Tauler d'anuncis.

Pujar