elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xilxes coordina amb l'Associació d'Agricultors l'estratègia anual de promoció del meló

Xilxes coordina amb l'Associació d'Agricultors l'estratègia anual de promoció del meló

    L'Ajuntament de Xilxes i l'Associació d'Agricultors Agroxilxes han mantingut una reunió per marcar l'estratègia anual de promoció del meló amb l'objectiu de sumar esforços i traçar les línies de treball per a la posada en valor d'aquest producte local.

    El regidor d'Agricultura, Erik Segarra, s'ha reunit amb els membres d'aquesta associació, trobada en el qual s'ha definit el calendari de la Fira del Meló, que se celebrarà el 28 i 29 de juliol.

    Entre altres assumptes d'interès, l'edil d'Agricultura ha recollit les impressions dels agricultors respecte als resultats de la nova etiqueta i als preus aconseguits aquest estiu, en el qual aquestos han aconseguit al Mercat d'Abastos un 30% més que altres melons.

    Aquestes reunions mostren la voluntat de l'equip de govern de buscar la participació de l'Associació d'Agricultors en la presa de decisions i en la definició de les accions del Pla Agrari Municipal. De fet, en col·laboració amb aquesta associació local l'Ajuntament ha estat recentment en la Fira 'De l'horta a la plaça' de València, a més d'impulsar nombroses iniciatives com la celebració del Mercat Agrari, la introducció del cultiu ecològic o la gravació d'un vídeo promocional del meló.

    Pujar