elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xilxes assigna les ajudes Reactivem entre 38 empreses i persones autònomes del municipi

  • Aquesta ajuda de la Diputació de Castelló busca pal·liar l'impacte de la COVID-19 i contribuir al sosteniment de les despeses corrents habituals

L'Ajuntament de Xilxes ha assignat les ajudes “Reactivem Castelló – Empreses 2021” entre 38 empreses i persones autònomes del municipi amb l'objectiu de continuar donant suport a l'activitat econòmica local i pal·liant l'impacte de la COVID-19.

Després de l'obtenció d'aquesta subvenció de la Diputació de Castelló pròxima als 17.900 €, el consistori ha establit aquestes ajudes municipals que han repartit 470 € a cada beneficiari/a.

Aquesta ajuda se suma al paquet de mesures que l'Ajuntament ha activat en els últims mesos per a contribuir a la recuperació econòmica. En aquest sentit, el Pla Resistir ha repartit 64.628 € entre autònoms i microempreses, i recentment s'ha aprovat una rebaixa del 25% al sector de l'hostaleria i restauració per l'ocupació de via pública per al 2022, mentre que no s'ha cobrat aquesta taxa des de l'inici de la pandèmia. Així mateix, està en marxa la campanya nadalenca d'impuls al comerç local per a incentivar les compres de proximitat.

Pujar