elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xilxes aprova uns pressupostos de contenció davant la previsió de la pujada de preus l'any 2023

  • El ple extraordinari ha donat llum verda als pressupostos del pròxim any, xifrats en 5.350.000 euros, amb els vots a favor de l'equip de govern i els vots en contra del Partit Popular i Ciutadans

L'Ajuntament de Xilxes ha aprovat aquest divendres mitjançant ple extraordinari els pressupostos per a l'any 2023, xifrats en un total de 5.350.000 euros. Amb els vots a favor de l'equip de govern i els vots en contra del Partit Popular i Ciutadans ha tirat avant la proposta financera que té per objectiu evitar la pujada d'impostos en el municipi davant la previsió de l'encariment dels preus en l'any vinent.

D'aquesta manera, l'Ajuntament tracta d'assegurar les partides bàsiques per a continuar oferint els mateixos serveis als veïns i veïnes de Xilxes. Quant a les inversions, el consistori continuarà amb les projectades aquest 2022, entre elles les destinades a la remodelació del Carrer Màrtirs, la construcció de la piscina municipal i la rehabilitació de la passarel·la de la platja.

A més, amb l'aprovació del pressupost general de corporació per al 2023, la sessió també ha donat llum verda a la Plantilla de Personal i la Relació de Llocs de treball per al següent exercici.

“Hem aprovat uns pressupostos de contenció en vista de l'encariment dels preus per a l'any consecutiu. L'objectiu és no pujar els impostos i garantir els serveis bàsics de qualitat oferits fins al moment sense augmentar el cost a la ciutadania”, ha indicat José Martínez, alcalde de Xilxes.

Pujar