elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xilxes aprova en ple una declaració institucional amb motiu del Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona

  • A través d'aquesta proposta, el consistori ha mostrat el seu compromís per a continuar desenvolupant polítiques que promoguen la igualtat efectiva entre homes i dones

L'Ajuntament de Xilxes ha aprovat en el ple ordinari una declaració institucional amb motiu del Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona que se celebra el 25 de novembre. En aquest sentit, la proposta ha sigut recolzada per tots els grups polítics de la corporació a fi de mostrar el seu rebuig enfront de qualsevol tipus de violència exercida contra les dones i manifestar el seu compromís per a fomentar polítiques igualitàries.

Segons ha assegurat l'alcalde de Xilxes, José Martínez, “des de l'Ajuntament hem de conjuminar esforços per a erradicar la violència de gènere, per la qual cosa també hem celebrat diverses activitats amb l'objectiu de sensibilitzar i promoure valors com la igualtat i el respecte entre la població del municipi”.

Un altre dels punts aprovats en la sessió plenària ha sigut la modificació de crèdit en la modalitat de suplement en aplicacions de despesa per a ajustar els pressupostos municipals de cara a final d'any. A més, el consistori ha donat llum verda a les baixes presentades pel servei de recaptació de la Diputació Provincial del tercer trimestre de 2022.

Pujar