elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xilxes aconsegueix que la major part dels propietaris de solars rústics i urbans procedisquen a la seua neteja

Xilxes aconsegueix que la major part dels propietaris de solars rústics i urbans procedisquen a la seua neteja
  • La neteja de finques se suma als tractaments antimosquits setmanals en la lluita contra la proliferació d'aquests insectes

L'Ajuntament de Xilxes ha aconseguit que la majoria de les finques que no respectaven l'ordenança reguladora de neteja i tancament de solars, complisquen amb les condicions de neteja òptimes per a mantenir el municipi en un estat adequat quant a seguretat sanitària i combatre la proliferació de mosquits i altres plagues.

Després de la carta remesa pel consistori a tots els propietaris dels solars per a informar-los de la seua obligatorietat de mantenir les finques en condicions, hi ha hagut una resposta positiva majoritària per part dels titulars que han procedit a la neteja de les seues propietats.

Així mateix, el consistori procedirà a enviar un recordatori a aquelles que continuen en mal estat i a imposar les sancions necessàries als amos d'aquells solars que no hagen pres mesures una vegada transcorregut el termini marcat per a això. Aquests treballs són essencials per a conservar l'estètica del municipi i juntament amb els tractaments antimosquits setmanals, evitar plagues.

Pujar