elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

VIDEO | Noves imatges: un bou envist a un jove a Xilxes

Noves imatges: un bou envist a un jove a Xilxes
Noves imatges: un bou envist a un jove a Xilxes
  • L'aficionat es trobava només quan després de fer un faig fallida a l'animal no li va donar temps a entrar en la barrera

Primera agafada de bous al carrer d'importància en la Comunitat Valenciana aquest 2023. Els festejos taurins de Xilxes, en honor a Sant Vicent Ferrer, van patir un contratemps dissabte passat quan un aficionat taurí, un jove d'Almenara, va patir una agafada per asta de bou.

El succés va ocórrer al carrer València. El jove es trobava només quan va anomenar a l'animal i després de fer-li un faig fallida, el bou es va donar la volta i va arrancar a córrer en la mateixa direcció que el jove que no va tindre temps d'entrar en la barrera. En aqueix moment, quan l'aficionat taurí estava eixint per la barrera, l'asta de bou va aconseguir al jove que va caure malferit en el sòl.

En les imatges, es pot veure al jove en el sòl que s'agafa del costat.

Després de l'agafada, l'aficionat taurí va ser traslladat a l'hospital de Sagunt i d'ací al Clínic de València per a ser intervingut. Segons fonts de la Conselleria de Sanitat el jove roman ingressat a l'hospital de la capital del Túria amb pronòstic reservat.

Pujar