elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

PP: "El PSOE dispara un 27% la despesa en unes festes que Xilxes titlla de mediocres"

PP: "El PSOE dispara un 27% la despesa en unes festes que Xilxes titlla de mediocres"
  • el PP exigeix al regidor de Festes que justifique els 27.000 euros extres "que s'ha gastat fora d'un pressupost que superava els 100.000 euros"

El PSOE ha tancat les festes patronals a Xilxes amb un "rotund fracàs i una despesa desbocada. Les crítiques són al carrer i la despesa en les butxaques dels veïns, perquè el PSOE ha decidit disparar un 27% la despesa en uns festejos patronals que no sols no han incorporat cap novetat, han replicat programes d'altres anys i, no obstant això, ens han costat un sobrecost que pagarem cadascun dels veïns de Xilxes".

A tot això, tal com assenyala el portaveu del PP a Xilxes, Vicente Martínez Mus, cal sumar la falta de transparència "en l'aprovació d'una despesa que el PSOE s'ha negat a detallar". Aquest motiu ha portat al PP a abstindre's. "No podíem donar suport a uns comptes que el PSOE es negava a explicar-nos i per això decidim no recolzar la despesa".

I el resultat, "l'hem pogut comprovar cadascun dels veïns de Xilxes en el desenvolupament d'unes festes que han resultat mediocres". "Ni s'ha innovat, ni s'ha millorat allò que va fallar en l'anterior convocatòria, ni s'han tingut en compte les propostes dels nostres veïns. Això sí, s'ha produït una despesa desorbitada que l'alcalde ha decidit que paguem de les nostres butxaques".

Per a Vicente Martínez Mus, "la clau és escoltar". I a Xilxes, "lamentablement, tenim un alcalde més donat a imposar que a promoure la participació". I el resultat "és un càstig per al poble".

En el PP "creiem que les festes són un motor econòmic. S'ha d'apostar per elles i s'ha de treballar per a garantir que cada euro que es dedica al programa atén les necessitats dels nostres veïns, reivindica la nostra identitat al mateix temps que innova. Tot és possible i tot és necessari. Però per a aconseguir-ho la base és una escolta activa i un procés participatiu. En el PP estem decidits a aconseguir-lo i preparats per a aplicar-lo. Perquè de la mà dels nostres veïns estem convençuts que només es pot aconseguir l'èxit".

Pujar