elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Martínez Mus deixa el Senat per a ocupar-se de la direcció general de Costes, Ports i Aeroports

Martínez Mus deixa el Senat per a ocupar-se de la direcció general de Costes, Ports i Aeroports
  • Representant castellonenc en la Cambra Alta, aquest xilxero pansa a la política autonòmica

El Senador territorial pel Partit Popular de la província de Castelló, Vicente Martínez Mus, deixarà la Cambra Alta per a ocupar la direcció general de Costes, Ports i Aeroports, de la conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, que dirigeix la castellonenca, Salomé Pradas.

Martínez Mus és Senador per Castelló des de l'any 2019 i durant aquesta legislatura ha defensat els interessos mediambientals de la província de Castelló. El passat 17 d'agost va jurar, de nou, com a Senador, però el president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, ho porta de tornada a terres valencianes per a ocupar el càrrec de director general de Costes, Ports i Aeroports.

Ex alcalde de Xilxes des de 2011 fins a 2015, ha format part de la comissió de Despoblació i Repte Demogràfic, h a sigut portaveu de Medi Ambient i vocal de la comissió Constitucional, de Peticions i la Comissió Mixta per a la Coordinació i Seguiment de l'Estratègia Espanyola per a aconseguir els objectius del desenvolupament sostenible (ODS).

En 2022 va ser nomenat per Alberto Núñez Feijóo com a Secretari d'Àrea d'Economia Circular.

A Martínez Mus li substitueix com a senadora l'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester.

Pujar