elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Oficina de Turisme de Xilxes realitza més de 2.500 atencions durant la temporada d'aquest 2019

L'Oficina de Turisme de Xilxes realitza més de 2.500 atencions durant la temporada d'aquest 2019
  • Aquest balanç indica que el 96% dels turistes que han passat per aquest punt d'informació turística són de procedència nacional

L'Oficina de Turisme de Xilxes ha realitzat 2.510 atencions durant la temporada turística del 2019, de les quals un 96% són de procedència nacional, xifres que suposen un increment de 108 atencions respecte a l'any passat.

Les dades d'aquest balanç de gestió turística revelen que els turistes valencians ocupen el gruix del total en representar el 77%. Els visitants madrilenys són els segons més nombrosos, mentre que respecte a l'àmbit internacional els francesos i els britànics ocupen el primer i segon lloc respectivament.

Les consultes relacionades amb l'esport han estat les més demandades, seguides per les peticions vinculades al municipi, a les festes i als serveis.

D'altra banda, aquest informe també destaca l'excel·lència de les diferents analítiques de qualitat de l'aigua marina obtingudes, així com la presentació de la nova candidatura a Bandera Blava per a les Platges del Cirerer i Les Cases per al 2020.

Amb la consecució del 75% dels objectius plantejats per al present any, la millora dels serveis de socorrisme, de platja accessible i de neteja de platges són els principals reptes marcats per a l'any que ve.

Pujar