elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Xilxes ampliarà l'estació d'aigües pluvials del poblat marítim

L'Ajuntament de Xilxes ampliarà l'estació d'aigües pluvials del poblat marítim
  • La redacció del projecte, pressupostada en 4.500 euros més IVA, dissenyarà l'estratègia de la instal·lació d'una tercera bomba que reduïsca els temps de descàrrega d'aigua en cas de fortes pluges

L'Ajuntament de Xilxes ha resolt la contractació de l'empresa CIOPU S.L. per a la redacció del projecte d'ampliació de l'estació d'aigües pluvials del poblat marítim del municipi. El disseny d'aquest pla de millora de la infraestructura, que compta amb un pressupost de 4.500 euros més IVA, té com a objectiu evitar possibles inundacions en cas de fortes pluges en els habitatges de la zona.

L'estació d'aigües pluvials de la zona costanera de Xilxes compta en l'actualitat amb dues bombes encarregades de descarregar, en situacions d'intenses precipitacions, grans volums d'aigua a la xarxa de col·lectors o aigües receptores. Així, amb la finalitat de millorar aquest sistema, el Consistori contractarà una empresa per a la redacció del projecte de millora de la instal·lació d'aigües pluvials que incloga la instal·lació d'una tercera bomba que acurte els temps en l'evacuació d'aigües.

A causa de la necessitat i urgència d'aquestes obres, la redacció del projecte tindrà les característiques de contracte menor, comptarà amb un pressupost de 4.500 euros més IVA i s'inclourà com a despesa en el cànon d'inversions del concessionari del servei de proveïment i clavegueram del municipi.

Pujar