elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ismael Minguet treballarà per a garantir a Xilxes un carril bici i un circuit per als vianants il·luminats que connecten poble i platja

Ismael Minguet treballarà per a garantir a Xilxes un carril bici i un circuit per als vianants il·luminats que connecten poble i platja
  • El candidat del PP a l'alcaldia reivindica "projectes reals" enfront de "promeses que s'esfumen". "Escoltar el meu poble és la millor guia per a construir el programa de govern que Xilxes mereix. I ho aconseguirem entre tots", assenyala Minguet

El candidat del PP a l'alcaldia de Xilxes, Ismael Minguet, es compromet a treballar per a garantir a la localitat un carril bici i un circuit per als vianants il·luminats que connecten poble i platja. La iniciativa naix amb el desig "de convertir en realitat un projecte que ens suma a tots" després d'anys de compromisos per part del PSOE "que hui es demostra que eren fum". "Nosaltres ho farem realitat", ha manifestat el candidat.

El compromís d'Ismael Minguet s'ha forjat amb un recorregut amb bici del candidat, acompanyat per regidors i militants, que ha posat en valor un projecte "que hem de garantir als nostres vianants i ciclistes, acostant el poble a la platja i la platja al poble".

El repte, ha manifestat Minguet, "és aconseguir que allò que els nostres veïns ens demanden siga una realitat. I estem preparats i decidits a fer-ho possible". És per això, considera el candidat del PP a l'alcaldia, que la proposta de consolidar tots dos circuits "i dotar-los amb il·luminació" és "una oportunitat que no hem de deixar passar".

La distància entre tots dos nuclis residencials és reduïda "i si facilitem als veïns un traçat segur i reservat, allunyat del trànsit, crearem fluxos de comunicació que ens sumen i ens reforcen".

Aquesta proposta "que farem realitat sense falses promeses", forma part del conjunt d'idees que Xilxes està traslladant a un candidat que es declara convençut de la "necessitat d'escoltar". "Cal eixir dels despatxos, trepitjar el carrer, escoltar els problemes dels nostres veïns i resoldre'ls, i atendre les bones idees que el nostre poble té per a avançar i créixer".

I precisament amb aquesta bateria de propostes "estem decidits a aconseguir per a Xilxes tot allò que Xilxes ens demanda". "Perquè crec que la política és precisament això, servir a qui necessita ajuda, resoldre a qui té un problema i treballar per a millorar la vida de les famílies". "Estem decidits i preparats per a fer-ho possible", ha conclòs el candidat del PP a l'alcaldia.

Pujar